SIM: Medalje delili Tanasković i Majstorović

Podeli:
Sportske igre mladih

Na državnom finalu Sportskih igara mladih završeno je takmičenje u prvoj grupi sportova, a Ada Ciganlija u sredu je bila prepuna dečaka i devojčica, što takmičara, što onih koji su došli da kao gledaoci bodre svoje drugare.

Medalje je uz proslavljenog odbojkaša i predsednika Saveza za školski sport Srbije Željka Tanaskovića delio i Dejan Majstorović, član reprezentacije Srbije u basketu 3 na 3, koji su zvanični prvaci sveta. Njima su se pridružili i predstavnici Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović, Ivan Krgović, Zorica Mijatović i Goran Vještica.

U ekipnim sportovima basket 3 na 3 i rukometu (dečaci i devojčice) pobednici su obezbedili plasman na regionalno finale u Split, u stonom tenisu i tenisu prva dva mesta putuju u Split, dok u šahu plasman su obezbedili po tri prvoplasirana, takođe u konkurenciji dečaka i devojčica.  

Sportske igre mladih

Četvrtak i petak su na državnom finalu rezervisana za završna takmičenja u malom fudbalu, odbojci, između dve vatre i odbojci na pesku.

Poslednjeg dana Igara medalje će deliti košarkašica Milica Dabović, fudbaler Branimir Subašić, odbojkaški trener Jovica Cvetković, atletska legenda Dane Korica i drugi.

Sportske igre mladih