Mi smo spremni za Fish Fest, a vi?

Podeli:
sport klub

U četvrtak počinje Fish Fest na kome će ove godine Sport Klub imati svoj štand na kome vas svakog dana očekuju zanimljive aktivnosti, takmičenja i nagrade.

Na štandu Sport Kluba moći ćete da se upoznate sa golfom, frizbi golfom, rvanjem i kanuom. Svakoga dana organizovaćemo za vašu decu radionice, a Galaktika vam donosi besplatan stoni fudbal i air hokej.

Ono što će svakako biti posebno zanimljivo je da ćete i vi tokom trajanja Evropskog prvenstva u košarci moći da pokažete svoje košarkaške sposobnosti da, ukoliko pobedite, za to budete nagrađeni.

Svakog dana na našem štandu, u dva termina biće organizovana takmičenja u šutiranju. U nedelju će se takmičenju pridružiti i novinari i kuvari. Naravno, koš će svim posetiocima biti na raspolaganju i van termina takmičenja.

Evo i satnice i rasporeda svega što vas na našem štandu očekuje, a mi ćemo vas svakog dana obaveštavati šta da očekujete i šta se sve dešavalo.

Dobro došli!

Golf – subota 17 -20

Frizbi golf – cet petak subota i nedelja 16 – 20

Rvanje – subota i nedelja 16 – 20

Kanu – sva 4 dana – 16 -20

Dečije radionice – sva 4 dana 14 – 20

Galaktika – sva 4 dana 17 – 20 besplatni stoni fudbal i air hockey

Košarka – sva 4 dana 18 – 20 u tom periodu su takmičenja inače će moći da se šutira na koš i pre tog vremena

Takmičenja traju dva puta po sat vremena. Tako da ćemo svakog dana imati po dva pobednika u šutiranju. U nedelju ćemo imati pobednike kod novinara i kod kuvara.

Četvrtak – takmičenje u šutiranju slobodnih bacanja ( 5 šutnutih slobodnih bacanja ) – prijavljivanje na licu mesta

Petak – takmičenje u šutiranju trojki ( 5 pozicija po dve lopte ) – prijavljivanje na licu mesta

Subota – takmičenje porodica ( 2 člana svake porodice učestvuje ) u šutiranju sa 5 pozicija dve lopte… prijavljivanje na licu mesta

Nedelja – takmičenje novinara u šutiranju ( 5 pozicija dve lopte ), takmičenje učesnika u kuvanju u šutiranju prijavljivanje na licu mesta