Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 na EON-u

Podeli:
SK

Kao i uvek, Sport Klub nastavlja da pomera granice. Ponosno objavljujemo početak rada novih kanala sa "specijalnim zadatkom".

Dan Istitene, Getty Images Sport

Svaki od četiri kanala prenosiće isti sportski događaj, ali sa kamerama postavljenim na različitim lokacijama, tako da će gledaocima u istom trenutku omogućiti različit ugao gledanja. Ova opcija biće moguća već na prenosima trka Formule 1 i Moto GP.

Svetski trend gledanja kvalifikacija i trka sa kamera na kacigama neverovatnih Luisa Hamiltona, Valentina Rosija, iz helikoptera koji leti iznad staze ili kamera raspoređenih u boksovima i oko piste, zahvaljujući Sport Klub kanalima, od sada je dostupan i domaćim gledaocima.

Iako prati TV prenos, gledalac zapravo ima jedinstveni doživljaj sa lica mesta, bez zvuka komentatora. Prve prenose iz više uglova trke Moto GP moći će da prate korisnici EON platforme SBB-a, Telemach Bosna i Hercegovina i Crna Gora, u subotu i nedelju 17. i 18. marta, a trke Formule 1 narednog vikenda 24. i 25. marta.

Clive Mason, Getty Images Sport

Nakon EON-a, uskoro ova mogućnost očekuje i korisnike D3 digitalne kablovske televizije, kod istih operatora.

U budućnosti na isti način gledaćete prenose tenisa, atletike, fudbala i drugih sportova na kanalima SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10.