Sportifico zove: Juriš na popularnost i fudbalsku slavu

Podeli:
Sportifico

Svetski poznata srpska društvena mreža za sportiste Sportifico od danas do 13. oktobra organizuje drugo po redu takmičenje za Tim sezone.

Zahvaljući brojnim inovacijama, talentovani fudbaleri i treneri imaće priliku da se nađu u “prvih 11” i da predstave svoje sportske uspehe i rezultate široj javnosti, a pritom i osvoje vredne poklone.

Društvena mreža, koja sada broji više od 8.000 članova, na svojoj aplikaciji ima jedinstvenu sportsku reakciju – aplauz, a pomoću nje fudbaleri, fudbalerke i treneri mogu da izbore mesto u Timu sezone. Formacija idealnog tima je 4-2-3-1, a pobednici će biti oni koji na svojoj poziciji nadmaše konkurenciju po broju aplauza.

„Mehanizam takmičenja je veoma jednostavan. Korisnici sada imaju priliku da svoje statuse sa utakmica, uz ličnu statistiku, dele na društvenim mrežama, kao i sa svojim kontaktima. Klikom na link koji podele, otvara se sportska biografija (sportski CV) u okviru koje svako “aplauzom“ može da dâ glas, porodica, prijatelji, poznanici“, kaže osnivač Sportifico mreže Miloš Erić.

Jedan od velikih noviteta jeste i mogućnost da se pozovu saigrači direktno iz aplikacije, čime Sportifico članovi mogu da pomognu i da njihov tim stigne do vrednih poklona.

Podršku takmičenju „Tim sezone“ dali su brojni asovi fudbala, među kojima se ističe legendarni as Dejan Stanković.