Krasić sa naslednicima, turnir u Novom Sadu za rekorde

Podeli:
Sportske igre mladih

Sportske igre mladih svečano su otvorene pre nekoliko dana u Novom Sadu, a nije mnogo vremena bilo potrebno za prve rekorde. Turnir u malom fudbalu je probio rekorde, a mlade takmičare je bodrio proslavljeni reprezentativac Srbije Miloš Krasić.

Njegova karijera je blistava. Započeo ju je u rodnoj Kosovskoj Mitrovici, sa samo 14 godina stigao je u Vojvodinu i pokazao raskošni talenat. U karijeri je igrao i za slavni CSKA, gde je postao legenda kluba. Posle toga i za slavni Juventus, Fenerbahče, francusku Bastiju i poljsku Lehiju.

A u Novom Sadu, koji smatra drugom kućom i gde živi, uručio je diplome najboljim učesnicima Sportskih igara mladih, koji su igrali završni turnir u Novom Sadu. Čak 74 ekipe takmičile su se na terenima u Srpskoj Atini. Ulog je bio veliki, prvoplasirani su overili put na državno finale Sportskih igara mladih u julu mesecu.

Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu, da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu“, poručio je klincima Miloš Krasić.

Na pitanje o daljim planovima, nekadašnji sjajno reprezentativac Srbije je rekao:

Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna“.