Tradicija se nastavlja: Počinje novogodišnji SK paketić

Gary Tyson

I u 2019. godini ste na kanalima Sport kluba uživali u najvećim uspesima sportista iz regiona, kako u pojedinačnim, tako i u ekipnim sportovima. Slavili smo pobede Novaka Đokovića, srpskih odbojkaša i odbojkašica, pratili učinke košarkaša iz regiona u Evroligi.

Osim toga, uz sajt Sport kluba smo tokom cele godine bili sigurni da, ukoliko nešto propustimo, možemo to pronaći na dobro poznatoj adresi.

Najinteresantniji golovi, izjave posle mečeva, konferencije, analize, blogovi, intervjui, atraktivna zakucavanja – sve to pratili smo na sajtu Sport kluba.

Tradicionalni Sport klubov praznični paket sada je nešto na šta smo već navikli.

Pre nešto više od tri godine počelo je novo poglavlje Sport kluba redizajniranjem sajta, a za to vreme smo novim, ozbiljnim pristupom sportu stekli poverenje publike.

Nova godina i Božić donose nam i ove godine tradicionalni „Novogodišnji paketić“.

Od 27. decembra do kraja božićnih praznika na sajtu Sport kluba moći ćete da uživate u najnovijim i ekskluzivnim intervjuima, analizama, rekapitulacijama i blogovima.

Specijal počinjemo ekskluzivnim intervjuom sa košarkašem Olimpijakosa Vasilisom Spanulisom, a u nastavku vas očekuju razgovori sa fudbalskim i teniskim zvezdama, kao i najvećim imenima auto-moto sporta, ali nećemo zapostaviti ni ostale sportove.

Novinari i komentatori Sport kluba pripremaće sa vas nekoliko tekstova dnevno, a sve možete pronaći i pod haštagom #SKPaketić20.

Hvala vam na poverenju!