Vikend za uživanje: Nole prvi isprobao Olimpijske staze

Podeli:
Foto OC Jahorina

Staze Jahorina Ultra Traila, kojima je prilikom nedavne posete Jahorini potrčao najbolji teniser sveta Novak Đoković, učesnicima će biti dostupne od subotu, 25. jula.

Novak Đoković  je pre par dana boravio na Jahorini i u okviru posete obišao deo staza ovogodišnjeg Jahorina Ultra traila. Imao je najbolji teniser sveta prilike da se uveri u njihovu atraktivnost, čak je i potrčao i na trenutak iskusio kako je to biti trkač na olimpijskim stazama.

Povezano

To je ujedno i najbolja pozivnica za sve koji žele da se takmiče i uživaju na ovoj planinskoj lepotici predstojećeg vikenda. Ultra Trail održaće se 25. i 26. Jula, start i cilj svih trka su ispred hotela Vučko, a sve rute imaju okrepne stanice sa posluženjem, dežurne ekipe civilne zaštite i sanitet u slučaju potrebe. Bezbednost je na prvom mestu i kompletan događaj je prilagođen uslovima i merama sa ciljem sprečavanja širenja virusa Covid-19.

Nagradni fond za najspretnije i najbrže ove godine je 5.000 KM kao i vredne nagrade sponzora. Najveći novitet ovogodišnjeg izdanja JUT 2020 je prisustvo jednog od najpoznatijih svetskih trkača Jovice Spajića. On će biti prisutan na samom takmičenju, družiće se sa učesnicima, odgovarati na pitanja i prezentovati svoje bogato Trail iskustvo putem predavanja.

Foto OC Jahorina
Foto OC Jahorina