Vaterpolisti Zvezde uzvratili Novaku

Crveno-beli vaterpolisti dobili su priznanje i od Sportskog društva Crvena zvezda. Na svečanosti u prostorijama Sportskog društva predstavljen je film o istorijskom uspehu vaterpolista pod nazivom “Osvojili smo sve”.

U svom obraćanju predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić zahvalio se najboljima u Evropi, a  prisutnima su se obratili i predsednik upravnog odbora Aleksandar Boričić i direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević. Predsednik vaterpolo kluba Viktor Jelenić iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su pomagali i verovali u ovaj projekat.

– Zahvalio bih se svima koji su nam pomagali i svi koji su verovali u ovo što mi radimo. Svi znaju da smo za veoma kratko vreme napravili jednu neviđenu stvar, praktično tri godine i tri meseca mi smo od jednog kluba koji nije postojao došli do toga da u jednoj godini osvojimo i Kup Srbije, prvenstvo i Ligu šampiona. To ne znam da li je ikad iko uradio. Trudili smo se, borili smo se, vratilo nam se. Ako radiš dobro vrati ti se kako kažu, a kad radiš loše isto, kako kažu. Nama se to desilo, svima koji smo ovde radili, od igrača, uprave, ljudi koji su nam pomagali, verovali – istakao je Jelenić.

Prvi čovek vaterpolo kluba Crvena zvezda poželeo je srpskom teniseru Novaku Đokoviću da osvoji Rolan Garos i poslao mu kapicu sa potpisima igrača crveno-belog tima kao odgovor na podršku, koju je svetski teniski as poslao crveno-belima pred početak fajnal-fora elitnog takmičenja, kada je u Parizunosio kapicu vaterpolo kluba Crvena zvezda.

– Novak Đoković, znate i svi, pred fajnal-for je u Parizu nosio kapicu Crvene zvezde i poželeo nam sreću da osvojimo Ligu šampiona. Mi sada želimo da pošaljemo Novaku kapicu sa potpisima svih igrača i da mu poželimo da osvoji Rolan Garos, koji do sada nije osvajao. Tako smo i mi “uzeli” Ligu šampiona, koju nikad nismo osvajali – dodao je Jelenić.

Kapica Crvene zvezde sa potpisim igrača zatim je upakovana u transportnu kovertu DHL službe i biće isporučena najboljem teniseru sveta.

(Foto:MN Press)

Author: Sportal.rs