Rizik ili oprez: Nova sezona, prijave su otvorene

Podeli:
rizik ili oprez
SK

Poštovani gledaoci i čitaoci Sport Kluba, ljubitelji sporta, ponovo imamo iznenađenje za vas. Kao što smo i obećali, kviz 'Rizik ili oprez' se nastavlja, a u petoj sezoni uključujemo i vas, ovoga puta iz celog regiona. Zato se brzo prijavite i uživajte sa nama u ovoj avanturi.

U kvizu će priliku dobiti 16 igrača, igra će se nokaut sistemu sve dok ne dobijemo konačnog pobednika.

Voditelj i autor kviza će i dalje biti Krešimir Karačić, a uz 16 gledalaca, takmičiće se i osam komentatora Sport Kluba.

Ako želite da učestvujete u kvizu ‘Rizik ili oprez’, prijavite se na e-mail [email protected] do ponedjeljka 1. marta u 12. sati. Napišite zašto bi baš vi trebalo da učestvujete u kvizu.

U kvizu mogu učestvovati samo stariji od 18 godina, a u prijavi morate da navedete ime i prezime, e-mail adresu za kontakt, ime koje koriste na Skajpu, kao i državu iz koje se prijavljujete.

Pravila, verujemo, svi već dobro znate. Ali za one koji još nisu uspeli da ih pohvataju, ponavljamo ih još jednom.

Kviz se sastoji od 20 pitanja, a na svako od tih pitanja voditelj će dati temu npr. Olimpijske igre. Tada takmičar, koji je prvi na potezu, bira koliko će bodova da uloži – 2, 4 ili 6. Tada sledi pitanje bez ponuđenih odgovora, a za odgovor ima 20 sekundi. Ako je odgovor pogrešan, gubi se uloženi broj bodova. Ako se ne odgovori, ne gibi se ništa u tom trenutku. Tada protivnik ima pravo da odgovori na pitanje i tačnim odgovorom može da osvoji uloženi broj bodova. Ukoliko niko ne zna odgovor, onda idu četiri ponuđena odgovora, od kojih je jedan tačan. Ponovo odgovara onaj koji je prvi na redu, dok drugi može da odgovara ali i ne mora.

Posle prvog dela kviza ide glavno pitanje na koje se tajno ulažu bodovi i odgovor. Igrač može da uloži od jednog boda do onoliko koliko je osvojio. Da bi se došlo do glavnog pitanja, oba igrača moraju imati pozitivan rezultat. Pobednik je igrač koji na kraju ima više bodova.

U posljednjem izdanju kviza u kojem su učestvovali komentatori Sport Kluba iz regiona Goran Obrez je u finalu pobedio Marina Mrduljaša.

Komentari

Vaš komentar