Tradicija se nastavlja – krećemo sa otvaranjem SK paketića

Podeli:
SK paketić, novogodišnja jelka
REUTERS/Leonhard Foeger

Godina za nama uopšte nije izgledala kao što smo se nadali, mnogo toga se promenilo, ali je sada možda više nego ikada ranije potrebno nastaviti vredne tradicije, a jedna od takvih je SK paketić.

Tradicionalno počinjemo sa njegovim otvaranjem poslednjih dana decembra, a ovoga puta nastavljamo sve do 10. januara. Tokom 15 dana na našem sajtu čekaju vas brojni eksluzivni intervjui i analize, kao što ste i navikli da je slučaj tokom cele godine, samo tokom prazničnih dana u nešto većem broju.

Paketić otvara tekst o dvema velikim legendama bez kojih smo ostali ove godine – Dijegu Maradoni i Paolu Rosiju. Tokom dana ćete moći da pročitate i tekst o istoriji lokauta u NBA ligi, kao i ko će sve predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje su odložene za narednu godinu, a ko bi još mogao da izbori mesto u timu.

Narednih dana čekaju vas i najava turneje Četiri skakaonice, podsećanje na sportske momente koji su obeležili 2020, intervjui sa proslavljenim teniserima, košarkašima, fudbalerima i brojnim drugim sportistima. Izdvojili smo i najzanimljivije video klipove, ali nećemo sada da otkrijemo šta vas sve čeka u SK paketiću – budite uz nas narednih dana, verujte da ćete uživati!

Komentari

Vaš komentar