Džad o Hendrijevom povratku: Ako pobedi ikoga – iznenađenje!

Ostali sportovi 25. feb. 202113:42 > 13:441 komentar
Podeli:
Stephen Hendry
Michael Regan/Getty Images

Svet snukera ne prestaje da govori o povratku legendarnog Stivena Hendrija, koji će nastupiti iduće nedelje na Gibraltar Openu. Tim povodom oglasio se i aktuelni prvi igrač sveta Džad Tramp izjavivši da ne očekuje da je Hendri naročito ozbiljno shvatio ovaj povratak i da se za njega posebno pripremao.

Hendri se vraća na Gibraltar Openu pošto je zbog „baga“ prilikom onlajn prijave propustio da aplicira za turnir u Velsu.

Snuker:

Taj povratak je čudan – ne znam da li će sve shvatiti ozbiljno ili mu je to samo čista zabava. Svakome je teško da se vrati posle tolikog odsustva. Iznenadilo bi me ako bi ostvario bilo kakve pobede“, izjavio je Džad Tramp.

Mislim da je stadnard posle njegovog povlačenja na višem nivou. Mislim da mu je bilo teže da igra kada su došli Roni O’Saliven, Džon Higins i Mark Vilijams“, rekao je Tramp za britanski Jurosport.

Hendri (52) se profesoinalno bavio snukerom od 1985. do 2012. godine i univerzalno se smatra jednim od najvećih igrača u istoriji sporta. Sedmostruki je svetski šampion, po čemu je najtrofejniji u modernoj eri. Od povlačenja je najčešće radio kao kometator u britanskim medijima.

Tramp ima tek 31 godinu, šampion je sveta iz 2019. godine, a osvojio je 21 rangirnu titulu u karijeri. Od avgusta 2019. godine prvi je igrač sveta.

Komentari

Vaš komentar