O’Saliven veruje u Singtonga: Ima sličan „problem“ kao ja

Podeli:
Roni O'Saliven
George Wood/Getty Images

Najbolji snuker igrač svih vremena Roni O'Saliven je rekao je da smatra da 24-godišnji Kinez Džao Singtong može da bude budući superstar snukera.

Povezano

“Trenirao sam sa njim, on je stvarno, stvarno neverovatan i da, veliki je talenat. Ne bih mogao da ga treniram jer je bolji od mene.”

O’Saliven je uočio određene sličnosti samog sebe sa Džaom.

“On ima sličan problem koji sam imao i ja, a to je da dođe do konstantnosti i da ne spušta taj nivo”, rekao je O’Saliven, koji se takođe osvrnuo i na kvalitete kineskog snukeraša, “Bilo je zadovoljstvo trenirati sa njim. Dobro je da ja učim od njega, a on od mene i idealno je da od svakog igrača uzmete ono najbolje i ubacite u svoju igru, a mislim da on to može”.

Singtong je prošle godine osvojio svoju prvu titulu na prvenstvu Velike Britanije i uspeo je da se probije u top 16 igrača na svetu, tačnije na deveto mesto. Ujedno je tako postao najbolje plasirani Kinez.

Obožavaoce snukera očekuje Svetsko prvenstvu u Šefildu koje će od 16. aprila do 2. maja biti 46. put održano u istoimenom gradu, a O’Saliven će ga dočekati u lošoj formi i kao drugi nosilac. Popularna Raketa se nalazi u drugoj polovini žreba zajedno sa Markom Selbijem. Iskusni snukeraš je pobednički pehar u Šefildu podizao šest puta.

Komentari

Vaš komentar