Selbi o kritikama: Zabolele su me Bingamove reči

Pojedinačni sportovi 6. maj. 202116:235 komentara
Podeli:
Getty images/Nigel Roddis

Prvak sveta u snukeru Mark Selbi odgovorio je na kritike kolege Stjuarta Bingama, koji je nedavno rekao da je izgubio poštovanje prema Selbiju zbog njegovog stila igre. Selbi je izjavio da je pogođen i razočaran Bingamovim rečima.

Snuker:

Mark Selbi je rezultatom 17:15 u polufinalu Svetskog šampionata u Šefildu slavio upravo protiv Bingama, a posle je u borbi za tron porazio Šona Marfija za svoj četvrti trofej na najprestižnijem svetskom snuker takmičenju.

Bingam me je razočarao svojim rečima. Mislio sam da imamo dobar odnos i ne mislim da je u redu što je rekao da nisam igrao sportski. Nikada ne ulazim u meč sa ciljem da nekoga izbacim iz fokusa. To nije u mojoj prirodi. Samo izađem i dajem sve od sebe. Verujem da je i on bio veoma nesrećan posle poraza kada je to rekao. Tek se udaljio sa stola, a neko mu je već gurnuo mikrofon u lice“, izjavio je Mark Selbi.

Neću ignorisati to što je rekao, nikada ne ignorišem ljude. Kada je on bio kažnjen, ja sam bio jedan od retkih koji mu je slao poruke podrške“, rekao je 37-godišnji Englez.

Selbi je trofej u “Krusiblu” u Šefildu prethodno osvajao 2014, 2016 i 2017. godine. Više od njega osvojie su samo istinske legende – Stiven Hendri, Stiv Dejvis i Roni O’Saliven. Selbi ukupno ima 20 rangirnih titula u karijeri, po čemu je sedmi u istoriji ovog sporta.

Komentari

Vaš komentar