Ajkule u Nikšiću: Brinu povrede Lazovića i Radovića

Podeli:
REUTERS/Laszlo Balogh

Vaterpolisti Crne Gore dobili su nekoliko dana odmora nakon osvajanja zlatne medalje na finalnom turniru Svetske lige u Tbilisiju, a zatim su se preselili u Nikšić gde su nastavili pripreme za Olimpijske igre.

Izabranici Vladimira Gojkovića put Tokija, gde će u grupnoj fazi igrati protiv Srbije, Hrvatske, Španije, Australije i Kazahstana, kreću 15. jula, a trenutno su njaveći problem, povrede golmana Dejana Lazovića i golgetera Đura Radovića.

„Za sada sve ide po planu osim povrede šake Dejana Lazovića, dok se Đuro Radović vratio laganim treninzima posle povrede leđa. Situacija sa njima nije dobra. Ostali su zdravi i nadam se da će tako i ostati“, rekao je selektor Vladimir Gojković i dodao:

„Igračima smo dali onoliko vremena koliko je bilo moguće da se odmore i oporave nakon napornog perioda. Nadam se da ćemo sprovesti u delo sve planirano. Cilj je da obnovimo snagu i da u najjačem mogućem sastavu otputujemo na Olimpijske igre“.

Ljubitelja vaterpola i sporta u Crnoj Gori se nadaju i veruju da će Dejan Lazović i Đuro Radović uspeti da dobiju bitku sa vremenom i povredama, da će biti spremni za iskušenja na Olimpijskim igrama.

Komentari

Vaš komentar