Derbi u Kragujevcu: Radnički vs. Crvena zvezda

Vaterpolo 31. jan. 202217:38 > 17:43
Podeli:
FOTO: KVK Radnički

U utorak i sredu, 1. i 2. februara, biće kompletirano prvo kolo vaterpolo Superlige u grupi za plasman od prvog do šestog mesta. Prvo će u Kragujevcu Radnički ugostiti Crvenu zvezdu sa početkom u 19 časova, a dan kasnije sa početkom u 21 čas i 15 minuta, Novi Beograd će biti domaćin Vojvodini.

Duel u Kragujevcu bi trebalo da protekne u znaku domaćina, favorita u svakom slučaju. Od osvajanja Kupa Srbije puleni trenera Uroša Stevanovića igraju odlično.

„Doživeli smo samo jedan poraz od Olimpijakosa. U dobroj smo formi. Crvena zvezda je promenila trenera i to se već oseća. Agresivniji su, plivački jaki. Neće biti lako, ali mislim da smo bliži pobedi“ rekao je možda i najbolji igrač Radničkog u ovoj sezoni Nikola Lukić.

VK Crvena zvezda

Crvena zvezda je kompletna, oporavio se Gavril Subotić. Upoznavanje sa novim trenerom Mirkom Vičevićem je završeno, igrači su se prilagodili na težak rad.

„Prvih nekoliko dana nije bilo lako. Sada je sve u redu, idemo dalje. Radnički igra u najboljoj formi u sezoni, dok se mi polako podižemo. Favoriti su, a na nama je da pružimo dobar otpor.“, naglasio je Subotić.

Dan kasnije Novi Beograd je apsolutni favorit protiv Vojvodine i to će biti dobra provera za naredne susrete u Ligi šampiona.

Komentari

Vaš komentar