Gocić: Želimo pobedu i u revanšu

Podeli:
VSS

Ostala su dva dana do revanš utakmice finala Evro kupa, u koju ekipa mađarskog Solnoka ulazi sa tri gola prednosti. Tim, koji sa klupe predvodi Živko Gocić, a u kojem igraju srpski asovi Filip Filipović, Duško Pijetlović i Radomir Drašović, dobio je prvi meč protiv takođe mađarskog OSC 14:11.

Otkako smo završili prvu utakmicu, do mene stiže pitanje da li su tri gola dovoljna. Odgovor je vrlo jednostavan – jesmo stvorili prednost, ali o tome ne treba da razmišljamo, već da odemo u Budimpeštu i da pokušamo da na gostujućem bazenu savladamo OSC. Samo sa takvom pripremom i takvim stavom možemo da odigramo dobro i da osvojimo Evro kup“, kaže Živko Gocić, trener Solnoka.

povezane vesti

Gocić hvali kompletnu ekipu na dosadašnjem radu, a posebno ističe doprinos srpskih igrača.

Moram da pohvalim celu ekipu za sve šta su do sada uradili, srpski igrači su dali veliki doprinos celoj sezoni, sva trojica su nosioci igre kako u bazenu, tako i van njega. U Budimpešti će biti teška utakmica, probaćemo sve da uradimo da osvojimo prvi trofej u sezoni“.

Filip Filipović svestan je koliko je važno ne razmišljati o prvoj utakmici finala Evro kupa.

Do sada sam, nažalost imao priliku da budem u situaciji da branimo neku prednost i da sa tim stavom uđemo u bazen. To nije dobro. Svesni smo i naših, ali i njihovih kvaliteta, biće teško, ali je ova ekipa pokazala da ima znanje i da prema prikazanim igrama u bazenu do sada, može da se nada dobrom meču u subotu“, kaže Filip Filipović.

 

Komentari

Vaš komentar