Ivović za SK: Hvala Novom Beogradu, ostajem u Reku

Vaterpolo 7. apr 202120:44 > 20:53
Podeli:
Aleksandar Ivović
Al Bello

Aleksandar Ivović neće promeniti sredinu, iako je imao više nego korektne pregovore sa čelnicima Novog Beograda. Jedan od najboljih vaterpolista planete, uzdanica reprezentacije Crne Gore i Pro Reka, produžio je ugovor sa timom iz Italije do 2023. godine.

„Imao sam više nego korektne razgovore sa Vujasinovićem i Šapićem, koristim priliku da im se zahvalim na tome što su me imali u planovima za stvaranje izuzetno kvalitetnog tima, ali sam u dogovoru sa porodicom doneo odluku da produžim ugovor sa Pro Rekom i još dve godine ostanem u Italiji“, naglasio je Aleksandar Ivović za Sport Klub i nastavio:

„Novom Beogradu želim da ostvari sve ciljeve i ambicije koje ima u periodu koji sledi, ali u Reku se osećam kao kod kuće, već dugo sam ovde, pa sam iz tih razloga odlučio da ne menjam sredinu. Okrećem se obavezama koje slede, okrećem se borbi za titulu prvaka Evrope, a sa nestrpljenje čekam Olimpijske igre u Japanu. Još jednom hvala Novom Beogradu na zaista korektnim pregovorima“.

Aleksandar Ivović neće postati član Novog Beograda, ali će se u sezoni koja je u toku, u Beogradu, u organizaciji Novog Beograda, sa Pro Rekom boriti za titulu prvaka Evrope na finalnom turniru elitnog takmičenja.

Komentari

Vaš komentar