LŠ: Reko bolji od Marseja, šampion je spreman za F8

Podeli:
Aleksandar Ivović
FOTO: VPSCG

Kompletirano je poslednje kolo ligaškog dela takmičenja u grupi B Lige šampiona. Crvena zvezda je pobedila Špandau sa 12:11, Hanover i Jug su odigrali nerešeno 14:14, OSC je nadigrao Steauu sa 15:9, dok je u velikom derbiju, Pro Reko slavio protiv Marseja sa 11:8.

Prevagu na tasu aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Reka, koja je drugu deonicu dobila sa 5:0, doneli su Đorđo Zalanki sa četiri, Aleksandar Ivović i Tomas Halok sa po tri gola. Kod Marseja, raspoloženi za igru u napadu, bili su Andrija Prlainović i Ugo Kruzija sa po tri gola. Dejan Lazović je imao devet odbrana, a Vladan Spaić je postigao jedan gol.

Hanover, koji je nedavno nadigrao Špandau u finalu Kupa Nemačke, igraće na finalnom turniru u Beogradu protiv Breše, dok će ostali parovi četvrtfinala biti poznati posle utakmica između Ferencvaroša i Breše, Radničkog i Novog Beograda, odnosno Jadrana iz Splita i Barselonete.

Potencijalni rivali Reka, Marseja i Juga su  FTC, Novi Beograd i Barseloneta. Imate mnogo razloga da 11. maja budete uz kanale Sport Kluba, na kojima ćete moći da pratite mečeve odluke, kada je reč o četvrtfinalnim parovima na finalnom turniru elitnog takmičenja.

Adam Pretty/Getty Images

Grupa A: Breša 30, FTC 25, Novi Beograd 24 Barseloneta 24, Olimpijakos 20, Radnički 13, Jadran Split devet, Dinamo Tbilisi tri.

Grupa B: Pro Reko 39, Marsej 33, Jug 31, Hanover 21, OSC 19, Špandau 10, Crvena zvezda sedam, Steaua četiri.

Komentari

Vaš komentar