Marko Petković i Vlado Popadić u Strazburu

Podeli:
VPSCG

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore polako, ali sigurno ulazi u završnu fazu priprema za Svetsko prvenstvo koje 21. juna počinje u Budimpešti, a prema poslednjim informacijama Marko Petković i Vlado Popadić će naredne sezone igrati u Strazburu, zajedno sa još jednim igračem iz Crne Gore, Sašom Mišićem.

Petković je već nekoliko godina uzdanica Jadrana iz Herceg Novog i reprezentacije Crne Gore. Prošle sezone je bio jedan od najiskusnijih u sastavu Novljana koji su stigli do duple krune, koji su bili konkurentni za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, odnosno za plasman na finalni turnir Regionalne lige, ali im je nedostajalo malo više iskustva i sreće.

VK Jadran

Marko će karijeru nastaviti u Strazburu, ekipi koja će naredne sezone igrati u LEN Evrokupu i koja će nastojati da se umeša u borbu za trofeje sa ekipama Marseja, Noisija, Turkoana…

Uz Marka Petkovića, čelnici Strazbura su odlučili da anagažuju i Vlada Popodića, takođe biveg igrača Jadrana iz Herceg Novog, koji će promeniti klub, ali ne i zemlju, jer je i prošle sezone igrao u Francuskoj. Branio je boje ekipe Pai’ d eks.

VPSCG/Krsto Vulović

Petković i Popadić će bez ikakve sumnje biti velika pojačanja za ekipu Strazbura, a sada sve misli usmeravaju ka obavezama i velikim iskušenjima koja slede – Svetsko prvenstvo u Bidimpešti, odnosno Evropsko prvenstvo u Splitu.

Komentari

Vaš komentar