Matković: Radujemo se finalu, spremni smo za borbu

Podeli:
VK Primorac

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog i Primorca iz Kotora, u skladu sa očekivanjima, boriće se za titulu šampiona u Crnoj Gori. Tron brane Novljani, a Kotorani veruju da posle trofeja u Kupu, mogu do duple krune.

Izabranici Petra Radanovića, igrači Jadrana, slove za favorita na papiru, imaće prednost domaćeg bazena, ali to neće biti velika prednost u duelu izuzetno mladih, ali izuzetno perspektivnih ekipa, koji su ogroman potencijal potvrdile kako na evropskoj, tako i na regionalnoj sceni.

Prvi meč finalne serije, na programu je 6. aprila u Herceg Novom sa početkom u 19 časova, a titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobede.

“Radujemo se početku finalne serije. Svesni smo da nas očekuje niz jako zahtevnih utakmica protiv rivala sa kojim se jako dobro poznajemo. Imali smo problema da prehladama u proteklom period, ali je to ostalo iza nas. Sada smo kompletni i odlučni u nameri da se borim za svaku loptu i pedalj bazena kako bi stigli do tri pobede, kako bi stigli do titule, odnosno duple krune, jer smo trofej u Kupu već osvojili”, naglasio je Dušan Matković, pa nastavio:

VK Primorac

“Jadran ima mladu i perspektivnu ekipu, isto kao i mi. Mnogo smo utakmica odigrali tokom sezone, iznenađenja su usključena, ekipa koja bude imala više energije, odlučnosti, agresivnosti i hrabrosti, ekipa koja napravi manje grešaka, osvojiće titulu. Nadam se da ćemo to biti mi”.

Utakmica između Jadrana iz Herceg Novog i Primorca, prva u finalnoj seriji, na programu je 6. aprila sa početkom u 19 časova. Meč se igra u Herceg Novom.

Komentari

Vaš komentar