MI: Crna Gora protiv Španije, Srbija protiv Italije

Vaterpolo 28. jun 202212:15 > 20:23
Podeli:
COK

Vaterpolisti Crne Gore i Srbije obezbedili su plasman u polufinale Mediteranskih igara i imaće dve prilike da stignu do medalje. Srbija će u polufinalu igrati protiv Italije, dok će Crna Gora odmeriti snage sa Španijom, koja je osvojila prvo mesto u grupi A.

Srbija je u pretposlednjem kolu posle velike borbe pobedila Crnu Goru sa 9:8, pa je stigla do prvog mesta u grupi B, a dan kasnije, Crna Gora je bez problema opravdala ulogu favorita protiv Slovenije – 11:6 (3:0, 4:4, 1:2, 3:0), pa će u polufinalu igrati protiv Španije.

COK

Golove za Crnu Goru, postigli su: Balša Vukčević i Lazar Vukićević po tri, Neđo Baštrica dva, Vladan Vukićević, Pavle Krivokapić, Milan Nikaljević po jedan. Golove za Sloeniju, postigli su: Matija Canc dva, Gasper Ficur, Jurij Sejak, Jasa Lah, Jost Carni po jedan.

Polufinalni dueli su na programu 29. juna sa početkom u 16 i 18 časova, a da li će Srbija i Crna Gora uspeti da stignu do finala, da li će uspeti da izađu kao pobednici iz polufinalnih duela, saznaćemo brzo.

COK

U svakom slučaju, obe selekcije očekuej veoma težak posao na putu ka finalu, jer Španijai Italija  imaju veoma kvalitetne selekcije.

Komentari

Vaš komentar