„Prelistavanjem novina smo saznali da Igor nije naš trener“

Vaterpolo 17. jun. 202214:42 > 14:452 komentara
Podeli:
Slobodan Soro
VK Novi Beograd

Vaterpolo klub Novi Beograd poslao je sopštenje u kojem navodi da se zahvaljuje treneru Igoru Milanoviću na saradnji, kao i da je o raskidu te saradnje klub saznao iz sportskih rubrika u novinama.

Obraćanje sportskog direktora kluba Slobodana Sora prenosimo u celini i bez izmena:

„Poštovani mediji,

Prelistavanjem sportskih rubrika u novinama, pročitali smo izjavu Igora Milanovića da više nije naš trener. Za nas je on bio jedno od potencijalnih rešenja, za koje smo dugoročno smatrali da može da vodi našu ekipu na najbolji mogući način.

Žao nam je što se odlučio da tu informaciju prvo podeli sa medijima, a ne sa klubom, ali to ne menja naš odnos prema njemu i veliku zahvalnost na svemu što je u ova tri meseca uradio. U ovom slučaju moramo da se okrenemo drugim opcijama i da rešimo jedno od najbitnijih pitanja za funkcionisanje kluba u što kraćem roku.

Još jednom želimo da se zahvalimo Igoru Milanoviću na korektnom odnosu i ostvarenim rezultatima kao i da mu pozelimo sreću u nastavku trenerske karijere.

Srdačan pozdrav

Slobodan Soro

direktor vaterpolo kluba Novi Beograd“

Igor Milanović je na klupi Novog Beograda nasledio Dejana Jovovića, koji je bio prelazno rešenje nakon odlaska Vladimira Vujasinovića.

Srpski stručnjak je tim vodio do finala Lige šampiona, u kojem je bolja bila ekipa Pro Reka.

Sport Klub saznaje da će novi trener Novog Beograda biti nekadašnji reprezentativac Srbije i doskorašnji trener Solnoka Živko Gocić. Kompletnu vest pročitajte OVDE. 

Komentari

Vaš komentar