Promena u Primorcu: Nenad Vukanić zamenio Mlađana Janovića

Vaterpolo 18. nov. 202115:11 > 15:12
Podeli:
VK Primorac

Na Skupštini Vaterpolo i plivačkog kluba Primorac iz Kotora, izabran je novi predsednik. U pitanju je proslavljeni vaterpolista Primorca i reprezentativac Nenad Vukanić.

Vukanić će na mestu prvog čoveka kluba, zameniti Mlađana Janovića, takođe proslavljenog vaterpolistu Pirmorca i reprezentativca, koji je odlučio da se povuče sa mesta predsednika.

Članovi Skupštine zahvalili su Mlađanu Janoviću na dosadašnjem radu i zalaganju. Za članove Upravnog odbora izabrani su Marko Gopčević i Goran Vuković.

VPSCG

Nenad Vukanić, rođeni Kotoranin i nekadašnji centar Primorca i Bečeja, donedavno je bio selektor Francuske, koju je vodio od 2017. godine. Vukanić je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a između ostalih medalja ima i zlato sa Evropskog prvenstva 2001. godine.

U Primorac se pre nekoliko meseci vratio i trofejni trener Ranko Perović, koji je ekipu Primorca iz Kotora, vodio do najvećeg uspeha u istoriji, titule klupskog prvaka Evrope –  2009. godine.

Komentari

Vaš komentar