Radanović: Borba se nastavlja; Perović: Možemo do titule

Podeli:
VK Jadran

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog posle odlične partije, pobedili su Primorac iz Kotora u trećem meču finalne serije sa 13:9 (2:1, 5:1, 1:3, 5:4), poveli su sa 2-1 i sada ih samo jedna pobeda deli od osvajanja, odnosno odbrane titule u Crnoj Gori. Naredni meč je na programu 15. aprila u Kotoru.

Novljani su fenomenalno odigrali prvo poluvreme, koje su dobili sa 7:2. Kotorani se nisu predavali, pretili su, uspeli da stignu do minus dva, ali je na kraju zasluženo slavio Jadran.

“Naravno da sam zadovoljan posle pobede. Bilo je uspona i padova, ali smo većim delom kontrolisali dešavanja u bazenu. Imali smo pet golova viška, Kotorani su pokazali da su ekipa koja se nikada ne predaje, ali smo uspeli da odbijemo nalete rivala. Borba se nastavlja, iznenađenja su usključena, do pobede će stići ekipa koja bude imala više energije, snage i koncentracije, a nadam se i verujem da ćemo to biti mi”, naglasio je trener Jadrana, Petar Radanović.

FOTO: Vaterpolo Savez CG

Četvrti meč finale serije, na programu je 15. aprila, a prednost domaćeg bazena imaće Kotorani.

“Dozvolili smo Jadranu da nametne igru sa mnogo tranzicije. Novljani su stekli pet golova viška, a mojim momcima čestitam na činjenici da se nisu predavali, da su nastojali da stignu do egala. Bili smo blizu čuda i pozitivnog rezultata, ali… Ali, nismo uspeli, što naravno ne znači da se predajemo naprotiv. Verujem da možemo da dobijemo meč koji sledi u Kotoru, na kraju krajeva, verujem da možemo do titule, iako Jadran vodi u seriji sa 2-1”, naglasio je trener Primorca, Ranko Perović.

VK Primorac

Novljani su stigli do meč lopte. Prvu će imati u Kotoru 15. aprila. Kristalno je jasno da će nastojati da je iskoriste, dok će sa druge strane, Primorac uraditi sve što je u njegovoj moći da se ponovo vrati u Herceg Novi, da izbori popularnu majstoricu.

Komentari

Vaš komentar