Radanović za SK: Arhivirali smo Kotor, spremni smo za borbu

Podeli:
VK Jadran

Vaterpolisti Primorca uspeli su da pobede Jadran u drugom meču finalne serije sa 6:4, pa je borba iz titulu krenula iz početka, jer su Novljani dobili prvi meč sa 9:4. Naredna runda je na programu 12. aprila sa početkom u 19 časova u Herceg Novom, a za titulu su potrebne tri pobede.

Kotorani su drugi meč odigrali bespekorno, pre svega u odbrani, mada se mora naglasiti i da su Novljani defanzivno izgledali odlično. Međutim, Primorac je uspevao da nađe pukotine u odbrambenoj postavci rivala, vodio je sa 1:0, 2:0, 3:1, zatim pobegao na 6:1 i mirno priveo meč kraju.

“Primorani smo da arhiviramo drugi meč finalne serije u Kotoru. Izvukli smo pouke, analizirali meč, okrenuli smo se duelu koji igramo na našem bazenu, odlučni u nameri da se borimo do poslednjeg atoma snage, da stignemo do pobede, da stignemo do meč lopte kada je ostvarenje primarnog cilja u sezoni, a to je osvajanje titule u pitanju”, naglasio je trener Jadrana, Petar Radanović za Sport Klub, pa nastavio:

VK Jadran/Krsto Vulević

“Šta se dešavalo u drugom meču? Ušli smo u ritam Primorca. Nismo uspeli da nametnemo bržu igru, odbrana je bila na željenom nivou, ali je napad bio jako loš. Prvi gol smo postigli tek u završnici treće deonice. Nismo bili odlučni i strpljivi u napadu, nismo imali dobar protok lopte u situacijama sa igračem više u bazenu. Kotorani su uspeli to da kazne. Zasluženo su stigli do pobede, a sada sve kreće iz početka. Nadam se i verujem kao i svi u klubu, da ćemo uspeti da sačuvamo domaći teren, da ćemo stići do meč lopte za titulu. Neće naravno biti lako, ali kadri smo da stignemo do cilja, verujem u to”.

VK Jadran/Krsto Vulević

Utakmica između Jadrana i Primorca, na programu je 12. aprila sa početkom u 19 časova. Novljani će imati prednost domaćeg bazena, Novljani brane tron, a Kotorani nastoje, kao što su to uradili u Kupu Crne Gore, da oduzmu još jednu titulu velikom rivalu iz Herceg Novog,

Komentari

Vaš komentar