RL: Jadran slomio Šabac, Radnički siguran protiv Mornara

Podeli:
VK Novi Beograd

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, uspeli su posle Crvene zvezde – 13:8, da pobede i Mornar sa 15:5 na turniru Regionalne lige u Splitu, dok je Jadran iz Herceg Novog, posle pobede nad Partizanom – 7:6, savladao i Šabac sa 9:8, na turniru u Beogradu.

Radnički iz Kragujevca, koji brani trofej u Regionalnoj ligi, uspeo je posle remija u duelima sa Primorce iz Kotora – 10:10, Jadranom iz Splita – 14:14, da pobedi Crvenu zvezdu sa 13:8, a zatim i Mornar iz Splita sa 15:5 (2:1, 6:1, 1:0, 6:3).

Golove za Radnički, postigli su: Nikola Lukić i Nemanja Stanojević po tri, Uglješa Panić, Nebojša Toholj, Miloš Milićić, Marko Radulović po dva, Filip Janković jedan. Bolji od ostalih u sastavu Mornara, bio je Marin Vrdoljak sa tri gola.

VK Radnički Kragujevac
Foto VK Radnički Kragujevac

U poslednjem kolu, Radnički igra protiv Solarisa iz Šibenika. Mornar iz Splita je do sada osvojio samo jedan bod i to protiv Primorca iz Kotora. U ostalim mečevima, poražen je od Solarisa i Jadrana iz Splita. Mornar u poslednjem kolu igra protiv Crvene zvezde.

Novljani su na turniru u Beogradu pobedili Budvu sa 10:6, Partizan sa 7:6, a poraženi su od Juga sa 15:13 i Novog Beograda sa 18:9. U poslednjem kolu, igraju protiv Mladosti iz Zagreba.

Protiv Šapčana, kao i na utamici sa Partizanom, Novljani su kroz triler stigli do pobede – 9:8 (1:2, 3:3, 3:1, 2:2). Jadran je imao deficit od dva gola na početku meča, vodio je sa 9:7 sredinom poslednje deonice, ali se Šabac nije predavao, imao je poslednji napad za izjednačenje, ali je Kristijan Šulc pogodio stativu, a Savo Ćetković šutirao preko gola.

VK Jadran/Krsto Vulević

Golove za Jadran, postigli su: Matej Čeraj četiri, Marko Petković i Dimitrije Obradović po dva, Danilo Radović jedan. Golove za Šabac, postigli su: Kristijan Šulc tri, Nikola Marković, Mihajlo Repanović, Ivan Kopcev  Savo Ćetković po jedan.

Šabac je slavio protiv Mladosti iz Zagreba sa 11:8, poražen je od Novog Beograda sa 14:8, Juga sa 12:5, Partizana sa 20:5. U poslednjem kolu, Šabac igra protiv Budve.

Komentari

Vaš komentar