RL: Mladost savladala Primorje, sledi večiti derbi

Vaterpolo 16. jan. 202114:10 > 14:12
Podeli:
VK Partizan

Vaterpolosti Mladosti iz Zagreba sigurnim zaveslajima idu ka finalnom turniru Regionalne lige. Aktuelni šampion je pobedio Šabac, Partizan i Primorje, a do kraja polufinalnog turnira u Beogradu, ostali su mu dueli sa Jadranom iz Splita i Crvenom zvezdom.

Zagrepčani su imali problema, ali su slavili protiv Primorja iz Rijeke sa 13:11, a zatim misli odmah usmerili ka duelu sa Jadranom iz Splita koji počinje u 20 časova i 40 minuta, dok će u 17 časova snage odmeriti večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda. Prenos je na Sport Klubu 2.

Golove za Mladost, postigli su: Luka Bukić pet, Josip Vrlić tri, Kostantin Harkov i Andro Bušlje po dva, Kozmin Radu jedan. Golove za Primorje, postigli su: Lovro Poparić četiri, Tin Brubnjak i Sven Augusti po dva, Marko Blažić, Karlo Babić i Bojan Car po jedan.

U popodnevnom terminu, snage će odmeriti: Partizan – Crvana zvezda (17.00), Jadran Herceg Novog – Solaris (17.00), Šabac – Primorje (18.50), Primorac – Budvanska rivijera (18.50), Mladost – Jadran Split (20.40), Jug – Radnički iz Kragujevca (20.40). Sve utakmice možete da pratite na Sport Klubu.

U ostalim mečevima, kada je prepodnevni termin u pitanju, Radnički iz Kragujevca je pobedio Jadran iz Herceg Novog sa 7:4, dok je Jadran iz Splita pobedio Partizan sa 12:6. Kragujevčani i Splićani su napravili izuzetno značajne korake ka plasmanu na finalni turnir koji se 26. i 27. marta igra u Zagrebu.

Komentari

Vaš komentar