RL: NBG savladao i Partizan, Radnički lako sa Solarisom

Podeli:
VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su Partizan sa 12:9, sačuvali su oreol nepobedivosti u Reginalnoj ligi, dok je Radnički iz Kragujevca, na turniru u Splitu, pobedio Solaris sa 16:11.

Novi Beograd je morao propisno da se namuči kako bi slomio otpor Partizana, a na kraju je uspeo u tome – 12:9 (1:1, 3:2, 3:1, 5:5), iako je Dimitrije Rističević, golman Partizana, imao 15 odbrana.

Golove za Novi Beograd, postgli su: Strahinja Rašović, Dušan Mandić, Vasilije Martinović, Angelos Vlahopulos, Radomir Drašović po dva, Duško Pijetlović i Viktor Rašović po jedan. Golove za Partizan, postigli su: Aleksander Boven četiri, Lazar Vićković, Petar Velkić, Nemanja Vico, Mihajlo Andrin i Stefan Mitrović po jedan.

VK Novi Beograd

Radnički iz Kragujevca, pobedio je Solaris iz Šibenika sa 16:111 (3:2, 4:3, 6:4, 3:2). Golove za Radnički, postigli su: Nikola Lukić četiri, Namenja Stanojević, Aleksa Ukropina, Josip Vrlić po dva, Miloš Ćuk, Uglješa Panić, Miliš Miličić i Marko Radulović po jedan. Kod Solarisa, bolji od ostalih, bili su Roko Pelicarić i Eugen Koprčina sa po tri, odnosno Petar Kadmenović i Jerko Penava sa po dva gola.

VK Radnički Kragujevac
Foto VK Radnički Kragujevac

Tabela: Novi Beograd 18, Jug 15, Jadran Split 13, Radnički Kragujevac 11, Partizan i Jadran Herceg Novi, Crvena zvezda po devet, Šabac i Mladost po šest, Primorac pet, Solaris, Mornar jedan, Budva je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar