RL: Novljani bolji od Kotorana, Jug od Crvene zvezde

Podeli:
VK Novi Beograd

Odigrane su sve utakmice na turnirima Regionalne lige u Budvi i Beogradu. Jadran iz Herceg Novog je u derbiju slavio protiv Primorca iz Kotora sa 6:3, dok je Jug u drugom derbiju slavio protiv Crvene zvezde sa 17:12.

Jadran iz Herceg Novog je uspeo da se donekle revanšira Primorcu iz Kotora za poraz u finalu Kupa Crne Gore. Istovremeno, Novljani su uoči poslednjeg kruga takmičenja, ostali u igri za plasman na finalni turnir. Novljani su posle velike borbe slavili sa 6:3 (2:1, 0:0, 2:1, 1:2).

Golove za Jadran, postigli su: Dimitrije Obradović dva, Jovan Vujović, Danilo Radović, Vasilije Radović i Marko Petković po jedan, Golove za Primorac, postigli su: Đorđije Stanojević dva i Dušan Matković jedan.

VK Jadran/Krsto Vulević

Jug je protiv Crvene zvezde kontrolisao dešavanja u bazenu od prvog do poslednjeg minuta – 17:12 (4:2, 5:4, 4:4, 4:2).

Golove za Jug, postigli su: Aleksandros Papanastasiju osam, Maro Joković četiri, Filip Kržić tri, Loren Fatović dva. Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Stefan Pješivac, Ivan Basara, Miloš Vukićević, Marko Radović po dva, Vuk Milojević, Gavril Subotić, Bogdan Đurđić i Veljko Tankosić po jedan.

Aleksandos Papanastasiu
VK Jug

Tabela: Jug 24, Novi Beograd 22, Radnički 21, Jadran Split 19, Jadran Herceg Novi 16, Crvena zvezda 15, Partizan 12, Primorac 10, Šabac devet, Mladost osam, Solaris sedam, Mornar jedan, Budva je bez bodova.

 

Komentari

Vaš komentar