RL: Novljani dobili triler protiv Partizana

Podeli:
VK Novi Beograd

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog uspeli su da stignu do druge pobede u Regionalnoj ligi. Izabranici Petra Radanoviča, posle velike borbe od prvog do poslednjeg minuta, savladali su Partizan sa 7:6 (1:3, 2:1, 3:2, 1:0).

Golove za Jadran, postigli su: Marko Petković i Martin Gardašević po dva, Uroš Vučurović, Dimitrije Obradović, Danilo Radović po jedan. Golove za Partizan, postigli su: Stefan Mitrović dva, Petar Jakšić, Milan Aleksić, Aleksandar Boven, Filip Radojević po jedan.

VK Novi Beograd

Ljubitelji vaterpola imali su priliku da gledaju odličan meč. Partizan je bolje otvorio utakmicu, vodio je posle prve deonice sa 3:1, ali se izuzetno mlada i talentovana ekipa iz Herceg Novog nije predavala. Držala je meč u egalu, pa je uoči poslednjeg kvartala na semaforu pisalo 6:6.

Usledio je rat nerava u poslednjem kvartalu, sjajno su branili Dimitrije Rističević sa jedne, odnosno Darko Đurović sa druge strane, a ulogu meč vinera, prigrabio je Dimitrije Obradović koji je uspeo da savlada Rističevića, za ispostavilo se konačnih 7:6.

VK Novi Beograd

U popodvenom terminu, Partizan koji je posle poraza od Juga sa 15:13, slavio protiv Šapca sa 20:5, Mladosti iz Zagreba sa 14:10, igra protiv Budve.

Jadran iz Herceg Novog, posle pobede nad Budvom – 10:6, odnosno poraza od Novog Beograda sa 18:9 i Juga sa 15:13, imaće priliku da stigne do novih bodova, protiv ekipe Šapca.

Komentari

Vaš komentar