RL: Primorac bolji od Budve, Ćetković mučio Splićane

Podeli:
VK Novi Beograda

Vaterpolisti Primorca pobedili su Budvu sa 13:3, dok je Jadran iz Splita savladao Šabac sa 14:8 u nastavku takmičenja u Regionalnoj ligi. Splićani trenutno imaju 16, Kotorani devet, Šapčani šest, a Budvani su i dalje bez bodova.

Primorac je lako izašao na kraj sa ekipom Budve – 13:3 (2:1, 3:2, 3:0, 5:0). Golove za Primorac, postigli su: Uglješa Vukasović tri, Vuk Drašković i Bojan Paunović po dva, Aljoša Mačić, Marko Mršić, Đorđije Stanojević, Neđo Batštrica, Dušan Matković i Petar Vujošević po jedan. Golove za Budvu, postgili su: Maksim Zardan dva i Petar Četković jedan.

Primorac
Foto: VK Primorac

Jadran iz Splita je morao propisno da se namuči kako bi opravdao ulogu favorita protiv Šabca. U režiji Sava Ćetkovića i Ognjena Stojanovića, Šapčani su mučili Splićane, ali je objektivno kvalitetnija ekipa Jadrana stigla do pobede – 14:8 (3:4, 3:1, 3:1, 5:2).

VK Jadran/Krsto Vulević

Golove za Jadran, postigli su: Luka Bukić četiri, Marin Delić tri, Anđelo Šetka i Rino Burić po dva, Antonio Dužević, Zvonimir Butić i Jerko Marinić Kragić po jedan. Golove za Šabac, postigli su: Savo Ćetković i Ognjen Stojanović po četiri.

U narednoj rundi, Šabac igra protiv Crvene zvezde, Jadran protiv Juga, Primorac protiv Novog Beograda, a Budva protiv Solarisa.

Komentari

Vaš komentar