RL: Primorac ispustio i Mornar, sledi Zvezda

Podeli:
VK Primorac/Krsto Vulević

Vaterpolisti Primorca iz Kotora, platili su još jedan danak neiskustvu. Kotorani su na osnovu prikazanog protiv Radničkog iz Kragujevca i Mornara iz Splita, zaslužili da imaju šest bodova, ali nisu umeli da privedu pomenute utakmice kraju, pa su prikupili dva boda.

Podsećanja radi, izabranici Ranka Perovića su u prvom kolu, na turniru u Splitu, vodili protiv Radničkog sa 10:7, ali je meč završen bez pobednika – 10:10. Dan kasnije, protiv Mornara iz Splita, Kotorani su vodili sa 11:10 i 12:11, ali je Roko Akrap na 50 sekundi pre kraja uspeo da donese izjednačenje – 12:12 (3:6, 4:2, 4:2, 1:2).

Golove za Primorac, postigli su: Đorđije Stanojević tri, Dušan Matković, Miloš Vukšić, Aljoša Mačić po dva, Draško Šekarić, Vuk Drašković i Neđo Baštrica po jedan.

Foto: VK Primorac

Kod Mornara, koji je u prvom kolu poražen od Jadrana iz Splita sa 17:7, raspoloženi za igru u napadu, bili su Marin Vrdoljak sa pet i Roko Akrap sa četiri gola.

U popodnevnom terminu, Primorac iz Kotora očekuje duel sa Crenom zvezdom, koja je u prvom kolu, pobedila Solaris iz Šibenika sa 18:8, dok će Mornar igrati protiv pomenutog Solarisa.

Komentari

Vaš komentar