RL: Radničkom bod protiv Jadrana, NBG deklasirao Budvu

Podeli:
VK Radnički Kragujevac
Foto VK Radnički Kragujevac

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, posle remija sa ekipom Primorca iz Kotora – 10:10, osvojili su bod i protiv Jadrana iz Splita – 14:14, dok je Novi Beograd deklasirao Budvu sa 14:1, na turnirima Regionalne lige, koji se igraju u Splitu i Beogradu.

Radnički je u jednom od derbija osvojio bod protiv Jadrana iz Splita. Duel ekipa koje učestvuju u Ligi šampiona, doneo je sjajan meč, veliku borbu triler završnicu. Na kraju, na semaforu je pisalo 14:14 (2:1, 4:5, 4:4, 4:4). Slađi deo kolača je pripao ekipi iz Kragujevca, koja je do boda stigla golom Marka Radulovića na osam sekundi pre kraja meča.

Golove za Radnički, postigli su: Nikola Lukić pet, Marko Radulović tri, Nemanja Stanojević, Miloš Ćuk, Nikita Krug, Aleksa Ukropina, Nebojša Toholj, Miloš Miličić po jedan. Kod Jadrana iz Splita, Luka Bukić je postigao šest, Zvonimir Butić tri, a Konstanin Harkov dva gola.

VK Novi Beograd

Novi Beograd je pobedio Budvu sa 14:1 (3:0, 3:0, 4:1, 4:0), a krajnji rezultat dovoljno govori o dešavanjima u bazenu. Golove za Novi Beograd, postigli su: Nika Šušiašvili, Angelos Vlahopulos, Draško Gogov, Strahinja Rašović po dva, Dušan Mandić, Vasilije Martinović, Miroslav Perković i Radomir Drašović po jedan. Jedini gol za Budvu, postigao je Zardan Maksimilijan.

Regionalna liga se nastavlja 27. novembra, a Novi Beograd koji je do sada pobedio Šabac, Jadran iz Herceg Novog, Mladost iz Zagreba i Budvu, odmeriće snage sa ekipom Juga iz Dubrovnika, koja takođe nema poraz u dosadašnjem delu takmičenja. Radnički će posle dva remija u duelima sa Primorcem i Jadranom iz Splita, do prve pobede nastojati da dođe u duelima sa Crvenom zvezdom i Mornarom iz Splita.

Komentari

Vaš komentar