RL: Šabac bolji od Budve, Zvezda od Mornara

Podeli:
VK Novi Beograda

Šabac je u poslednjem meču Regionalne lige na turniru u Beogradu, pobedio Budvu sa 12:8, dok je Zvezda u Splitu, posle poraza od Radničkog iz Kragujevca i Jadrana iz Splita, savladala splitski Mornar sa 12:8.

Šabac je na startu turnira u Beogradu poražen od Juga sa 12:5, Novog Beograda sa 14:8, Partizana sa 20:5. Slavio je protiv Mladosti iz Zagreba sa 11:8, posle trilera je poražen od Jadrana iz Herceg Novog sa 9:8, a na kraju je slavio protiv Budve sa 12:8 (2:2, 3:2, 3:3, 4:1), a centralna figura meča, bio je reprezentativac Crne Gore i momak koji je ponikao upravo u Budvi, Savo Ćetković.

VK Novi Beograd

Golove za Šabac, postigli su: Savo Ćetković četiri, Kristijan Šulc tri, Ivan Kopcev dva, Nikola Marković, Mihajlo Repanović i Marko Tubić po jedan. Golove za Budvu, postigli su: Petar Ćetkovič dva, Zvezdan Maksimilijan, Stefan Kovačević, Nenad Dragović, Radovan Latinović, Filip Jablan, Jakša Kosić po jedan.

Crvena zvezda je posle ubedljivih pobeda protiv Solarisa i Primorca na turniru u Splitu, poražena od Radničkog iz Kragujevca i Jadrana iz Splita, a turnir je završila pobedom nad Mornarom – 12:8 (4:0, 3:3, 2:2, 3:3). Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Veljko Tankosić, Ivan Basara i Marko Radović po tri, Vuk Milojević, Filip Gardašević i Petar Smiljević po jedan. Kod Mornara, raspoloženi za igru u napadu, bili su Duje Akrap i Luka Dužević sa po dva gola.

VK Crvena zvezda
Foto: VK Crvena zvezda

Turniri u Splitu i Beogradu, završavaju se 28. novembra, a snage će odmeriti: Novi Beograd – Partizan, Jadran Herceg Novi – Mladost, Jadran Split – Primorac, Radnički – Solaris.

Tabela: Novi Beograd 15, Jug 15, Jadran Split 10, Partizan i Jadran Herceg Novi, Crvena zvezda po devet, Radnički osam, Šabac šest, Primorac pet, Solaris, Mladost, Mornar jedan, Budva je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar