RL: Zvezda umešno kaznila promašaje Partizana

Vaterpolo 21. jan. 202220:07 > 20:09
Podeli:
VK Crvena zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde slavili su protiv Partizana u Regonalnoj ligi sa 13:11 (3:2, 4:2, 4:4, 2:3), dok su na turniru u Budvi, Mladost iz Zagreba i Solaris iz Šibenika odigrali nerešeno 5:5 (1:1, 2:2, 1:2, 1:0).

Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Ivan Basara četiri, Vuk Milojević dva, Veljko Tankosić, Dušan Trtović, Dušan Marković, Gavril Subotić, Stefan Pješivac, Miloš Vukičević, Petar Smiljević po jedan. Golove za Partizan, postigli su: Milan Aleksić četiri, Aleksander Boven dva, Aleksa Nešić, Nemanja Vico, Andrija Baraća, Nikola Kojić i Marko Vavić po jedan.

Posle izjednačene igre tokom prve deonice, uz dosta promašaja igrača Partizana u situacijama sa igračem više, utakmica je počela da se lomi u drugom i početkom trećeg kvartala.

VK Crvena zvezda

Odbrana Partizana je u ovom periodu delovala porozno, sa druge strane, realizacija sa igračem više je bila 2-10, a pri tome, Partizan dva puta nije uspeo da zatrese mrežu kada je imao dva igrača više. Zvezda je sve greške rivala umešno kažnjavala, pa je pobegla na 9:4.

VK Partizan

Nastojao je Partizan da stigne do egala i neizvesne završnice, ali je Zvezda, na debiju novog trenera, Mirka Vičevića kontrolisala dešavanja u bazenu, ljubomorno čuvala stečeni kapital, pa je više nego zasluženo stigla do trijumfa u večitom derbiju.

Crvena zvezda trenutno ima 12 bodova, Partizan devet, Mladost osam, a Solaris četiri.

Komentari

Vaš komentar