Sjajna vest: Otvoren bazen u Kotoru

Vaterpolo 18. nov. 202120:382 komentara
Podeli:
VK Primorac/Krsto Vulović

Buran dan u Kotoru. Vaterpolo klub Primorac je imenovao novog predsednika, umesto Mlađana Janovića, prvi čovek kluba je postao Nenad Vukanić, a nekoliko časova kasnije, vaterpolisti su odradili prvi trening na svom bazenu, posle više od četiri godine čekanja.

Podsećanja radi, bazen u Kotoru je zatvoren u martu 2017. godine, zbog rekonstrukcije, a u novembru 2021. godine je konačno otvoren i pušten u rad. Već početkom decembra, na bazenu u Kotoru bi trebalo da se organizuje drugi turnir Kupa Crne Gore u vaterpolu, nakon prvog, koji je odigran u Budvi i na kojem je Jadran iz Herceg Novog osvojio devet, Primorac šest, Budvanska rivijera tri, a Kataro ostao bez bodova.

Veliki problem kada su vaterpolo i plivanje u Kotoru je rešen. Sada ostaje da se sačeka da se reši problem u Herceg Novom, da se na Škveru napravi balon i na taj način reši problem koji je nastao nakon urušavanja krova na zatvorenom bazenu u Igalu.

Vaterpolisti i plivači iz Crne Gore, uz bazene koji su u funkciji u Budvi, Nikšiću i Podgorici, imaće konačno idealne uslove za rad, a samim tim i osnova da se nadaju velikim uspesima na velikim takmičenjima.

Komentari

Vaš komentar