Prlainović: Uvek nalazimo nove motive

Vesti vaterpolo 29. jul. 201814:29 > 14:31
Podeli:
VSS/Marcel ter Bals

Srpski vaterpolisti još jednom su zadivili svet osvojivši četvrtu uzastopnu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a u nedelju su se vratili u Beograd, gde su govorili za medije nakon još jednog sjajnog uspeha.

Jedan od najzaslužniji za novu pobedu srpskog tima bio je i 31-godišnji Andrija Prlainović, koji je istakao sposobnost srpskog nacionalnog tima da uvek nalazi nove motive kako bi nastavili dominaciju u svetskom vaterpolu.

Uvek je veliko zadovoljsvo vratiti se u svoju zemlju sa zlatnom medaljom oko vrata. Velika je čast predstavljati svoju zemlju i biti deo ove divne ekipe sa kojom sam već oko deset godina, a sa nekim igračima čak i 15 godina“, započeo je Prlainović.

Svako zlato izgleda drugačije, pa i ovo u Barseloni. Čovek se zapita ponekad šta je motiv, ali u tome i jeste draž svih ovih medalja – ponovno nalaženje motiva. Ipak, najveći od svih je vratiti se u Srbiju sa medaljom oko vrata. Ja sam veoma ponosan i želeo bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u uspehu i pomogli nam na bilo koji način“, rekao je legendarni srpski vaterpolista.