Franeta za SK: Lepa prilika za napredak

Ostali sportovi 13. jan. 202113:20 > 13:21
Podeli:
VK Budvanska rivijera

Vatrpolisti Budvanske rivijere mirno i bez tenzije čekaju polufinalni turnir Regionalne lige u Dobrovniku, gde će odmeriti snage sa ekipama Juga, Jadrana iz Herceg Novog, Radničkog iz Kragujevca, Primorca iz Kotora, Solarisa iz Šibenika.

Budvani prepuštaju ulogu favorita rivalima, ali najavljuju borbu do poslednjih atoma snage.

“Turnir u Dubrovniku je sjajna prilika da vidimo gde se u ovom trenutku nalazimo u odnosu na najbolje ekipe iz regiona, u odnosu na ekipe koje su ostvarile odlične rezultate na evropskoj sceni. Tu pre svega mislim na Jug, koji nije osetio gorčinu poraza na prvom turniru Lige šampiona, a zatim na Jadran, Primorac i Radnički koji su pokazali mnogo u elitnom takmičenju, odnosno LEN Evrokupu, gde su ekipe iz Kotora i Kragujevca stigle do osmine finala”, naglasio je reprezentativac Crne Gore u sastavu Budvana Branko Franeta i nastavio:

Povezane vesti

“Nismo favoriti na turniru koji sledi. Igraćemo hrabro, odlučno, rasterećeno i sa mnogo energije. Nismo u poziciji da bilo kome pretimo, ali ono što možemo da obećamo je borba do poslednjih atoma snage, bez obzira na ime rivala sa druge strane bazena. Utakmice u Dubrovniku će biti od velikog značaja za nas, za našu mladu ekipu, da steknemo dodatno iskustvo, da vidimo na čemu treba da radimo u periodu koji sledi, kako bi do kraja sezone bili što konkurentiji u šampionatu Crne Gore”.

Polufinalni turniri Regionalne lige igraće se od 14. do 17. januara u Beogradu i Dubrovniku, a utakmice možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Polufinalna grupa A (Beograd): Mladost Zagreb, Crvena zvezda, Jadran Split, Šabac, Partizan, Primorje Rijeka.

Polufinalna grupa B (Dubrovnik): Jug, Jadran Herceg Novi, Primorac, Budvanska rivijera, Solaris Šibenik, Radnički Kragujevac.

Komentari

Vaš komentar