LŠ: Jug bolji od Špandaua, FTC nadigrao Dinamo

Podeli:
VK Jug
VK Jug

Nastavljene su borbe na vaterpolo turnirima Lige šampiona, koji se igraju u Italiji i Mađarskoj i koje možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Pobedama su se radovale ekipe Juga iz Dubrovnika i Ferencvaroša. Jug se brzo oporavio od debekla u duelu sa Pro Rekom (3:18), pa su izabranici Vjekoslava Kobešćaka, pobedili Špandau sa 12:10. Podsećanja radi, ekipa iz Dubrovnika je u prvom kolu na turniru u italijanskoj Osetiji, pobedili Ortiđu sa 8:6, a u poslednjem igra protiv Marseja.

Povezane vesti

Prevagu na tasu Juga protiv tima iz Berlina, doneli su Alaksandros Papanastasiju i Loren Fatović sa po četiri gola. Kod Špandaua, bolji od ostalih, bili su Dimitri Holod sa tri, Marko Stam i Mateo Ćuk sa po dva gola.

Ferencvaroš je na turniru u Budimpešti pobedio Barselonetu sa 11:10, a uoči duela sa Jadranom iz Herceg Novog, pobedio je i Dinamo iz Tbilisija sa 11:4. Prevagu na tasu tima iz Mađarske, doneli su Nikolas Bikari, Silard Janšik, Čaba Vigvari i Marton Vamoš sa po dva gola. Nikola Jakšić nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Kod Dinama, Boris Vapenski je postigao dva, Dušan Vasić i Andrija Bitadze po jedan.

Ranije, Breša je pobedila Hanover sa 19:11, a Pro Reko posle velike borbe i nezvesne završnice Marsej sa 10:8.

Komentari

Vaš komentar