SL: Zvezda jedva sa Vošom, ubedljiv Novi Beograd

Podeli:
VK Crvena zvezda
VK Crvena zvezda

Odigrane su dve utakmice sedmog kola Superlige Srbije. Crvena zvezda je kao domaćin u neizvesnom meču savladala Vojvodinu 7:6, dok je Novi Beograd ubedljivim trijumfom nad Zemunom 20:6 vratio lidersku poziciju.

Zvezda je kontrolisala rezultat tokom većeg dela meča sa Vojvodinom. Imala je vođstvo 4:0, a u poslednju četvrtinu ušla je sa dva gola prednosti – 6:4. Međutim, Novosađani su došli do izjednačenja i ušlo se u neizvesnu završnicu. Ipak, Smiljević je uspeo da golom donese novu prednost Zvezdi i konačnu pobedu 7:6.

Kod pobednika Vukićević je bio najefikasniji sa dva gola, dok su po jednom strelci bili pomenuti Smiljević, Subotić, Tankosić, Marković i Vićković. Na drugoj strani po dva gola postigli su Radovanlija i Tubić, a po jedan Vasin i Prekogačić. Zvezda je četvrta sa 16 bodova, dok je Vojvodina peta sa 12.

Novi Beograd je ubedljivim trijumfom protiv Zemuna 20:6 preskočio na tabeli Radnički i Šabac i sada je ponovo prvi. Briljirao je Gogov sa osam pogodaka. Novi Beograd ima 19 bodova, bod više od Šapca i kragujevačkog Radničkog.

Komentari

Vaš komentar