Gagi Jovanović i Duško Savanović članovi IO SSS

Alpsko skijanje 21. jun. 201923:29 > 23:38
Podeli:
FOTO: Skijaški Savez Srbije

Na Zlatiboru je održana vanredna izborna Skupština Skijaškog saveza Srbije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Saveza, na čelu sa predsednikom Goranom Jevremovićem.

Za potpredsednike su izabrani Predrag Blagojević, Aleksandar Aškrabić i Mirko Tošić.

U Izvršnom odboru su pored Gorana Jevremovića, kao predsednika SSS još i Ivan Mirković, predsednik IO, zatim legendarni košarkaš Duško Savanović, proslavljeni glumac Dragan Jovanović, Darko Križan, Miloš Petaković, Biljana Milenković, Ivan Pešić, Aleksandar Ivanović, Janko Ilić i Đorđe Baić.

Članovi Nadzornog odbora postali su Vladimir Jovanović (predsednik), Mira Zlatić i Ivan Pantelić, a Disciplinske komisije Miroslav Ćurčić (predsednik), Marko Pantović i Dragan Matijević.

Pored izbora organa Saveza, usvojeni su Izveštaji o radu i finansijski izveštaji za 2018. godinu. Novi Članovi saveza su Skijaški klub „Jastrebar” iz Kaone (Lučani), Sportsko Udruženje „Via Stars” iz Beograda, Sportsko Skijaško Udruženje „Borski Tim” iz Bora i Sportsko Skijaško Udruženje „Crvena Zvezda” iz Beograda.

U međuvremenu je održana i konstitutivna sednica Izvršnog Odbora, kojom je predsedavao Ivan Mirković. Formirani su odbori u alpskom i nordijskom skijanju, kao i u snoubordu, potvrđeni su članovi sudijske i lekarske komisije, komisije za paraolimpijsko skijanje, komisije za medije i odnose sa javnošću, kao i komisije za skijaške skokove!