Feler: Želeli smo da stavimo tačku na temu 'Marsel'

Alpsko skijanje 29. okt. 201919:36 > 19:38
Podeli:
Hans Bezard/Agence Zoom/Getty Images

Austrijski skijaš Manuel Feler prokomentarisao je slab učinak svog tima na trci velelslaloma u Zeldenu istakavši da jednostavno nisu bili na visini zadatka.

U prvoj trci pošto je završena era Marsela Hiršer ispunjena uspesima, u velelslalomu u Zeldenu, austrijski skijaši se nisu proslavili. Manuelu Feleru je posle prve vožnje pripalo osmo mesto, ali ga je greška u drugoj vožnji koštala, te je završio 12. Štefan Brenštajner je na „poluvremenu“ bio sedmi, ali drugu vožnju nije završio.

Povezano

Želeli smo da sami stavimo tačku na temu ‘Marsel’, ali su novine bile pune toga. Ali, za rezultat smo sami krivi. Štefan i ja smo želeli da odskijamo još agresivnije u drugoj vožnji. Da je jedan od nas dvojice uspeo u tome, imali bismo dobar timski rezultat. Ovako je naravno sra*e“, istakao je Feler i dodao da se tim dobro pripremio, ali se jednostavno nije snašao.

Može se reći da je gore, na početku, bilo dopola dobro, a u drugom delu staze uopšte nisam moga da pronađem ritam. Bilo je jednostavno loše, nema potrebe ulepšavati bilo šta. Pritom, startne pozicije nisu bile nimalo lake, mada to, naravno, nije opravdanje“.

Sezona Svetskog kupa će biti nastavljena trkama slaloma u Leviju 23. i 24. novembra.