Čabin ugao: Preslabi 50 kraul i 100 delfin kod muškaraca

Plivanje 23. jun. 202221:301 komentar
Podeli:
FOTO: OKS

Čaba Silađi, jedan od najboljih plivača Srbije svih vremena, četvorostruki olimpijac i vlasnik svih državnih rekorda u prsnom stilu, tokom trajanja Svetskog prvenstva u Budimpešti imaće za sajt Sport kluba svoj svakodnevni osvrt na dešavanja u Dunav Areni.

Najjači utisak šestog dana su preslabi rezultati na 50 kraul i 100 delfin u konkurenciji muškaraca.

Na 50 kraul su favoriti podbacili. Praud standardno dobar u polufinalu, videćemo da li će to ponoviti u finalu. Sabo je prijatno iznenadio, možda je malo veći akcenat stavio na kraul ove sezone. Verujem da za medalju neće trebati brže od 21,7, 21,8 pa ko se tu uglavi.

povezane vesti

Za Milaka je 100 delfin kao državno prvenstvo pa će biti potpuno rasterećen što se plasmana tiče, možda mu to pomogne da napadne svetski rekord. Čudno je da su samo dvojica bili brži od 51 za finale, što je prilično sporo.

Olimpijski šampion iz Australije Kuk Stableti očekivano je pobedio na 200 prsno, ostali drastično slabiji. Čak je i tih 2:08 dosta skromno vreme za medalju. Kod žena u istoj disciplini pobeda Lili King, ali sa užasno sporim vremenom od 2:22.

Kod žena je bilo uzbudljivo na 100 kraul, Sjostrom je postala najtrofejnija plivačica po broju medalja na Svetskom prvenstvu, ali je Australijanka sprečila da dođe do prvog zlata u ovoj disciplini na planetarnim šampionatima.

Komentari

Vaš komentar