Čabin ugao: Sve u senci Barnine sportske nesreće

Podeli:
FOTO: OKS

Čaba Silađi, jedan od najboljih plivača Srbije svih vremena, četvorostruki olimpijac i vlasnik svih državnih rekorda u prsnom stilu, tokom trajanja Svetskog prvenstva u Budimpešti imaće za sajt Sport kluba svoj svakodnevni osvrt na dešavanja u Dunav Areni.

Bilo je danas svega na programu, ali ne mogu da se oslobodim šoka zbog Barne. Sa 47,9 nije ušao u finale! Koliko je imao sreće da niko od osvajača medalje iz Tokija ne bude tu, toliko nije imao sreće sa stotinkama. Velika šteta jer su mu se neka vrata otvorila makar za plasman u finale. Zaslužio je verujem da će mu se ovo vratiti kad tad.

povezane vesti

Sve ovo ostalo pada u senku, moram biti subjektivan i zvučati surovo, ali veći utisak mi ostavlja ova nepravda čak i od svetskog rekorda Milaka na 200 delfin i svetskog juniorskog rekorda Popovićija na 100 slobodno.

Na 50 prsno Fink je iznenadio Martinegija, ali generalno ostali nisu bili preterano brzi.

Iskreno više ne znam šta bih rekao, stalno se vraćam na Barnu, jer sam bio ubeđen da je u finalu sa trećim mestom u svojoj grupi. Čak  i kada sam video 47,1 u drugoj grupi nisam verovao da su ostali tako blizu. Šteta, velika šteta.“

Komentari

Vaš komentar