Dresel: Loš sam gubitnik

Podeli:
Photo: ISL

Kaleb Dresel je obeležio plivačku 2020. godinu. Oborio je četiri svetska rekorda u malim bazenima i vodio Kali Kondore do titule u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL) u Budimpešti. Međutim, priznao je da teško podnosi poraze.

Očajan sam gubitnik. Nije da ne poštujem svoje rivale, ali jednostavno ne podnosim poraz. Nije to samo slučaj sa plivanjem. Nerviram se i kada je neko bolji od mene u video igricama. Često kada uradim loš trening, razmišljam o tome šta sam mogao da uradim drugačije. Trudim se da se manje nerviram, ali to mi jednostavno ne polazi za rukom“, rekao je Dresel.

povezane vesti

U dosadašnjoj karijeri Kaleb je osvojio dva olimpijska zlata u štafeti. Takođe višestruki je svetski šampion i svetski rekorder. Mnogi misle da je naslednik Majkla Felpsa.

Imam još mnogo da učim. Posebno od recimo Čada Le Klosa. Čovek je neverovatan. I pravi model kako se šampion ponaša. Prvi mi je čestitao kada sam srušio njegov rekord na 100 delfin. I tada je nije bilo ni kamera, nikoga oko nas. Stari dobri manir. Verujem da ću smoći snage da se i ja za nekoliko godina tako ponašam. Jer uopšte ne sumnjam da će se pojaviti neki klinac, koji će srušiti moje rekorde“, rekao je Dresel.

Komentari

Vaš komentar