Tadić i Chipsy asistirali za više od 1.000 golova u sezoni!

PR 14. jul. 202110:20 > 10:271 komentar
Podeli:
Dušan Tadić, Marbo
Marbo

U okviru društveno – odgovorne kampanje „Otvori Chipsy, asistiraj za gol“ svim srednjim školama u Srbiji biće donirani kompleti golova za mali fudbal. Podršku kampanji pružio je i Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, koji je zvanični ambasador ove kampanje, kao i popularni sportski novinar Aleksandar Stojanović.

Dušan Tadić, kao jedan od najboljih fudbalskih plejmejkera na svetu i najbolji asistent holandske lige, pružio je podršku kampanji „Otvori Chipsy, asistiraj za gol“ koju realizuje brend Chipsy, kompanije Marbo članice PepsiCo grupe.

Atmosferu, na sebi svojstven način, dodatno upotpunjuje naš najbolji fudbalski komentator – Aca Stojanović!

Njih dvojica, kao savršen tandem i promoteri kampanje, pozivaju sve da otvore Chipsy i asistiraju da golovi stignu u sve srednje škole u Srbiji.

Da podsetimo, donacija se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije za više od 500 srednjih škola u Srbiji koje će dobiti više od 1.000 golova.

Pored Srbije, brend Chipsy donira golove i srednjoškolcima iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske koji će takođe imati prilike da usavršavaju svoje sportske veštine i razvijaju timski duh.

Komentari

Vaš komentar