Adžić preuzeo Krim, ostaje selektor Slovenije

Rukomet 22. maj. 202212:44
Podeli:
Printscreen IHF

Dragan Adžić, jedan od najboljih trenera planete, u periodu koji sledi, pored funkcije selektora Slovenije, biće i prvi trener Krima, koji ima ambicije da se u periodu koji sledi, bori za sam evropski vrh.

Podsećanja radi, Adžić je svojevremeno vodio Budućnost i reprezentaciju Crne Gore. Sa ekipom Budućnost je stigao do dve titule prvaka Evrope, a sa reprezentacijom do srebrne medalje na Olimpijskim igrama i zlatne na šampionatu Evrope u Beogradu.

Krim je ove sezone stigao do nokaut faze elitnog takmičenja, poražen je u četvrtfinalu od aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Vajpersa, a u godini koja sledi, imaće daleko veće ambicije.

Dragan Adžić
ŽRK Budućnost/D.Starčević

Potrvda za navedeno su i pojačanja koja su stigla u Ljubljanu, u vidu devojaka, koje Adžić jako dobro poznaje, jer je sa njima radio u Budućnosti i reprezentaciji, u pitanju su Tatjana Brnović i Jovanka Radičević.

Pored Krima, Adžić će voditi i reprezentaciju Slovenije na Evropskom prvenstvu, a podsećanja radi, domaćini smotre najboljih selekcija Starog kontintenta su Slovenija, Severna Makedonije i Crna Gora.

Komentari

Vaš komentar