Budvani nadigrali Komove, remi u Pljevljima

Rukomet 16. okt 202121:54 > 21:56
RK Budvanska rivijera

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu. U derbiju četvrtog kola, Budvanska rivijera je pobedila Komove iz Andrijevice sa 32:22, duel između Rudara i Budućnosti je završen bez pobednika, a Brskovo je slavilo protiv Danilovgrada.

Prevagu na tasu Budvana, doneli su Đorđo Peruničić sa šest, odnosno Radivoje Đodić i Luka Došljak sa po pet golova. Kod Komova, bolji od ostalih, bili su Predrag Stojanović sa sedam, Nemanja Milović sa četiri i Miodrag Stojanović sa tri gola.

Rudar i Budućnost su u Pljevljima odigrali nerešeno 23:23 (10:13). Najefikasniji u sastavu Rudara, bili su Dragan Jelušić sa 10 i Filip Racković sa šest golova. Kod Budućnosti, Dejan Lipovina i Milovan Marković su postigli po pet, a Filip Jokić i Pero Pravilović po tri gola.

Brskovo iz Mojkovca je nadigralo Danilovgrad sa 40:27 (21:12). Boris Savić i Nemanja Barac su postigli po 10, a Marko Tomović pet golova. Bolji od ostalih kod Danilovgrada, bili su Nikola Marušić sa osam, Miloš Krivokapić sa šest i Jovan Popović sa pet golova.

U prvom meču, Lovćen je pobedio Mornar sa 39:22, a 17. oktobra igraju Sutjeska i Partizan iz Tivta, odnosno Jedinstvo iz Bijelog Polja i Berane.

Komentari

Vaš komentar