Budvani nadigrali Tivćane, poraz Jedinstva u Beranama

Podeli:
RK Budvanska Rivijera
Foto: Sport klub

Odigrana su dva meča 13. kola šampionata Crne Gore u rukometu. Budvanska rivijera je kao gost pobedila Partizan iz Tivta sa 33:24, dok je Jedinstvo iz Bijelog Polja, poraženo od Berana sa 33:25.

U nedelju, 7. marta, snage će odmeriti Danilovgrad i Mornar, utakmica između Rudara i Komova je odložena, a u ovoj rundi, slobodna je ekipa Lovćena.

Budvanska rivijera je u Tivtu kontrolisala dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta. Budvani su na poluvremenu vodili sa 19:7, a stečeni kapital su ljubomorno čuvali do kraja meča.

Najefikasniji u sastavu Budvanske rivijere, bili su Vojislav Vukić sa osam, Đorđo Peruničić sa sedam, odnosno Luka Novaković, Danilo Pajović i Marko Simović sa po četiri gola. Kod Partizana, bolji od ostalih, bili su Gavrilo Samardžić sa osam, Nemanja Barac sa šest, Vuk Kaluđerović sa četiri i Bogdan Međedović sa tri gola.

Ekipa Berana je na svom parketu pobedila Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 33:25 (14:13). Najefikasniji u sastavu Berana, bili su Đorđe Folić sa devet, Luka Došljak sa sedam, Duško Trifunović sa šest i Željko Femić sa pet golova. Kod Jedinstva, bolji od ostalih, bili su Nikola Babović sa osam, Danilo Joksimović sa šest, Nenad Vojinović i Aleksa Medojević sa po četiri gola.

Tabela: Lovćen 22, Budvanska rivijera 18, Berane 17, Komovi 15, Partizan 9, Rudar 8, Mornar 6, Danilovgrad 5, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar