Crna Gora u kompletnom sastavu protiv Francuske

Rukomet 4. dec. 202010:36 > 10:56
Podeli:
rukmetašice crne gore
RSCG/Stefan Ivanović

Crnogorske rukometašice, posle trećeg kruga testiranjana na koronavirus, dobile su zeleno svetlo da izađu na parket u kompletnom sastavu i odmere snage sa aktuelnim šampionom Evrope - selekcijom Francuske.

Utakmica počinje u 18 časova i 15 minuta, Fracuska je veliki favorit, ali devojke koje od nedavno vodi Danac Kim Rasmusen, najavljuju borbu do poslednjih atoma snage, sa ciljem da budu konkurentne.

Podsećanja radi, popularne “lavice” i stručni štab su testirani pre polaska u Dansku koja je domaćin šampionata Evrope. Odmah po dolasku u Dansku usledila su nova testiranja, pre nego što su dobili zeleno svetlo da mogu da napuste hotel, a zatim i treći krug pred utakmicu sa Francuskom.

povezane vesti

Ista procedura biće nastavljena, a nova testiranja očekuju rukometašice Crne Gore pred naredne duele protiv Danske i Slovenije.

Grupa je izuzetno jaka, Crna Gora bez Katarine Bulatović, Tatjane Brnović, Milene Raičević i Marine Rajčić u odnosu na Svetsko prvenstvo na kojem je osvojeno peto mesto, ali izabranice Kima Rasmusena veruju da i u podmlađenom sastavu imaju snage i kvaliteta, da stignu do druge, ili ti glavne rudne takmičenja.

Duel sa šampionom Evrope, jednom od najboljih selekcija planete, biće sjajan test i provera, šta i koliko Crna Gora može na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.